Prostřený stůl s aromatickými předkrmy, pečeným masem, pikantními dipy a lahodným vínem. Podáváme se vzdušnou, nadýchanou bagetkou. Tak snadné - tak chutné. Pro někoho jsou bagety ztělesněním slunečných prázdninových dnů u moře a pro jiné veselého grilování s přáteli.
Ať už tradiční francouzská bageta, cibulová bageta, rustikální bageta nebo italská ciabatta – jakou příchuť by měla mít a jak složitá může být výroba bagety, je jen na vás. Jedno je ale jisté: kdo si dá tu práci s přípravou bagety s předtěstem, bude odměněn obzvlášť nadýchaným a křupavým chlebem.
Wundermix zajistí, že bageta zůstane při pečení v dobrém stavu. Plech na bagety nabízí prostor pro 3 bagety. Díky perforovanému povrchu formy lze teplo rozvádět rovnoměrně. Díky perforaci je navíc těsto během pečení lépe zásobeno kyslíkem, takže může dále kynout a může se vytvořit rovnoměrně křupavá kůrka.
Díky nepřilnavé povrchové úpravě lze hotové bagety snadno znovu vyjmout, aniž by bylo nutné plech předem vymazat. Také již není potřeba pečící papír.
Tip od týmu Wundermix
Vzdušná, nadýchaná a křupavá – tak by měla chutnat bageta. Bagetu lze podávat nejen jako přílohu k předkrmům nebo ke grilování. Jako krokodýl nebo jako sendvič jej lze obložit a upéct podle libosti. Pokud stále hledáte lahodný recept: co takhle naše sendvičové bagety à la Subway - nemůžeme se jich nabažit!
vlastnosti
- křupavá bageta jako z Francie
- Prostor pro 3 bagety
- bagety zůstanou ve tvaru
- perforované tvary pro ideální rozvod tepla
- Povrch s nepřilnavým povrchem
- tvar se hodí do všech standardních pecí
- vhodné i na pečení
- Používejte do 230°C
Rozměry
- Délka: 38,5 cm
- Šířka: 28 cm
- Výška: 3,5 cm